IZBIRATE LAHKO MED NASLEDNJIMI NAČINI PLAČEVANJA:

Z gotovino po povzetju
Samo za naslove v Sloveniji in za zneske nakupa do maksimalno 400 EUR.
Dostavna služba (Pošta Slovenije ali katerakoli druga služba) vam lahko zaračuna dodatne stroške za posredovanje kupnine (vplačilo univerzalnega plačilnega naloga UPN), na kar ponudnik ne more vplivati. 

Z gotovino ob osebnem prevzemu
Naše prevzemno mesto je poslovalnica Outdoor Station, na naslovu Sostrska cesta 2a, 1261 Ljubljana. Naročene artikle lahko plačate z gotovino ob osebnem prevzemu.

Z nakazilom na račun / po predračunu
Podatke o računu potrebne za nakazilo prejmete v emailu po oddaji naročila, za katerega ste izbrali način plačila po predračunu. Predračun vam bomo posredovali le za izdelke, ki jih bomo imeli na zalogi. Ponudnik naročilo rezervira do prejetja denarja na bančni račun oziroma najdlje 5 dni od izdaje predračuna. Kasneje dobavljivosti blaga ne zagotavlja več.

S kreditnimi karticami ali z dobroimetjem preko sistema PayPal
http://www.paypal.com. Sistem omogoča varno plačevanje s kreditnimi karticami ali direktno z denarjem z vašega PayPal računa. Kupec mora za uporabo kreditnih kartic ustvariti svoj PayPal uporabniški račun. Za ta sistem smo se odločili, ker je eden najbolj varnih plačilnih sistemov na svetu, svojim kupcem pa želimo le najboljše.

Ob nakupu kupcu izdamo račun na trajnem mediju, z razčlenjenimi stroški.

Kupoprodajna pogodba (naročilo) je v elektronski obliki shranjena na našem strežniku in je kupcu dostopna v vsakem trenutku v njegovem uporabniškem profilu (Moj račun).

.

DOSTAVA, PREVZEMI IN STROŠKI

Naročila oddana v naši trgovini ob delovnikih, do 16ih, so praviloma dostavljena v dveh delovnih dneh od odpreme. A dostava lahko iz različnih razlogov traja tudi dlje. 

Vsako naročilo oddano skozi sistem trgovine Supa.si bomo obravnavali še isti dan oziroma najkasneje naslednji delovni dan po oddaji naročila. V primeru, da to iz kateregakoli razloga ne bo mogoče, vas bomo o tem obvestili v najkrajšem možnem času. 

Po potrditvi naročila bo paket še isti dan ali najkasneje v dveh delovnih dneh (odvisno od zaloge), odposlan oziroma pripravljen za osebni prevzem. Osebni prevzem je mogoč v naši poslovalnici Outdoor Station, na naslovu Sostrska cesta 2a, 1261 Ljubljana, v okviru delovnega časa. Ob osebnem prevzemu je možno plačilo z gotovino, z bančnimi ali kreditnimi karticami pa ni mogoče.

Pošiljke znotraj Slovenije pošiljamo praviloma s Pošto Slovenije, ki si pridržuje pravico dostave v roku 3 delovnih dni, vendar večino pošiljk dostavi naslednji delovni dan. Le-ta dostavi pakete direktno na vaš naslov. V kolikor ste ob prihodu poštarja odsotni, vam bo v nabiralniku pustil obvestilo o prispeli pošlijki, ki jo lahko prevzamete na najbližji pošti (razen v primeru, da je bilo naročilo že plačano in je paket dovolj majhen, da ga lahko pusti poštar v nabiralniku).

Pošiljke pošiljamo priporočeno. Če bi želeli, da vaš paket pošljemo s Hitro pošto ali drugo dostavno službo, nas o tem, prosimo, obvestite. Po dogovoru za nadstandardno pošiljanje, vam bomo stroške tovrstnega pošiljanja računati posebej. 

STROŠKI DOSTAVE

Stroške dostave znotraj Slovenije za naročila nad 35 EUR krijemo mi!. 
Za naročila do 35 EUR, se obračunajo stroški pošiljanja v višini 3,5 EUR.

Stroški dostave oziroma pošiljanja vašega naročila se obračunajo ob oddaji naročila in vključujejo DDV. Obračunani stroški dostave oziroma pošiljanja ne vključujejo morebitnih stroškov ali provizije, ki jih za posredovanje kupnine ob plačevanju po povzetju (vplačilo plačilnega naloga BN02), prejemniku zaračuna dostavna služba ali pošta. Enako velja tudi v primerih, ko vaše naročilo zadošča pogojem za brezplačno dostavo!

Zaradi vaše varnosti, rabljenih/testnih/razstavnih izdelkov, ki so vključeni v ponudbo, ne pošiljamo na dom. Možen je le osebni prevzem, kjer kupec lahko tudi osebno preveri stanje artiklov.

VRAČILO IZDELKOV

Niste popolnoma zadovoljni z naročenimi izdelki? Mogoče vam velikost ne ustreza? Ni problema. Izdelke lahko vrnete, mi pa vam bomo pomagali najti pravo rešitev. Izdelk lahko zamenjate za drugo številko, lahko se premislite in vzamete drug izdelek, morda pa želite kdaj drugič nadaljevati z nakupovanjem pri nas in boste zato želeli, da vam izdamo dobropis. Lahko pa vam preprosto vrnemo kupnino.

Ob nakupu v naši spletni trgovini imate pravico, da v 15 dneh od prejema blaga le to vrnete v kolikor vam ne ustreza. Blago mora biti ob vračilu nerabljeno in nepoškodovano, v nepoškodovani originalni embalaži. O nameravanem vračilu nas morate predhodno obvestiti na e-naslov info@supa.si ali po pošti na naslov Enaintrideset d.o.o., PE Ljubljana, Sostrska cesta 2a, 1261 Ljubljana. Blago lahko pošljete po pošti (v tem primeru kupec krije stroške poštnine) ali jih osebno dostavite v našo poslovalnico Outdoor Station, na naslov Sostrska cesta 2a, 1261 Ljubljana. 

GARANCIJA

Artikli imajo garancijo, če je tako navedeno na garancijskem listu ali na računu. Garancija je veljavna ob upoštevanju navodil na garancijskem listu ter ob predložitvi računa. Garancijski roki so navedeni na garancijskih listih ali na računu.

Informacija o garanciji je včasih navedena tudi na strani s predstavitvijo artikla. Če informacije o garanciji ni, artikel nima garancije ali pa podatek v tem trenutku ni znan. V slednjem primeru nas lahko kontaktirate, da vam zagotovimo ažurno informacijo.

V primeru uveljavljanja garancije, nas o tem, prosimo obvestite preko e-pošte info@supa.si, telefona 030 695 798 ali Skypa. Izdelek za katerega želite uveljevljati garancijo, dostavite na naš naslov: Enaintrideset d.o.o.(Outdoor Station) Sostrska cesta 2a, 1261 Ljubljana ali ga pošljite na naslov: Enaintrideset d.o.o., Taleške 10, 4260 Bled. K vrnjenemu izdelku ne pozabite priložiti: kratkega opisa napake, kaj se je zgodilo, kaj ne dela..., kopije računa ter kontaktnih podatkov. Garancijski postopek bomo skušali izpeljati v najkrajšem možnem času, najdlje v zakonsko določenem roku 45 dni od prejema izdelka. O nadaljnem postopku, vas bomo sproti obveščali. V primeru ugotovljene napake, ki spada pod garancijo, bomo izdelek popravili ali ga zamenjali oziroma po dogovoru z vami izdali dobropis ali vrnili kupnino.